Jekken Laget (torsdager)

Det skal være sosialt, meningsskapende og gøy å være del av Jekken Laget! Jekken Laget ønsker å legge til rette for at alle som vil kan bidra som frivillige, gjennom varierte og tilpassede oppgaver på gården og i nærområdet! Det settes også av tid til fellesaktiviteter, spill og moro.

Aldersgruppe: Fra 18 år

Jekken Laget er et frivilliglag og en sosial møteplass i regi av Jekken frivilligsentral. Vi startet opp i september 2021 og skal møtes på Voll gård torsdager kl. 18.00-20.00. Alle som ønsker det er velkommen, og man kan være med på fast basis eller innimellom når det passer. Det er gratis å være med på Jekken Laget, påmelding via påmeldingskjemaet fra gang til gang.

Jekken Laget ledes foreløpig av to aktivitetsledere som tilpasser og koordinerer frivilligoppgavene. Sammen skal vi finne ut hva vi kan gjøre for å hjelpe til på gården og i nærområdet. En typisk kveld på Jekken Laget legges opp slik:

Oppmøte i Fjøsstua på Voll gård

-Innledningsvis legges det opp til ca. 1 time med frivilligoppgaver, for eksempel dyrestell, matlaging eller andre praktiske oppgaver. Noen ganger gjør alle det samme, andre ganger deler vi opp i mindre grupper. 

-Den siste timen legger vi opp til fellesaktivitet, det kan være spill eller andre morsomme aktiviteter. Det blir også enkel servering av kaffe/te. 

Velkommen! 

Neste Jekken Laget (torsdager)

Dato Kl. Tittel Sted
Tor 15.08 16:00 Jekken-Laget Jekken frivilligsentral
Tor 22.08 16:00 Jekken-Laget Jekken frivilligsentral
Tor 29.08 16:00 Jekken-Laget Jekken frivilligsentral
Tor 05.09 16:00 Jekken-Laget Jekken frivilligsentral
Tor 12.09 16:00 Jekken-Laget Jekken frivilligsentral
2024 © Jekken Frivilligsentral