Fredag 16 September 2022
Kl. 14:00 - 19:00, Kongens Gate
Jekken Laget deltar på frivillighetsdagen
Det skal være sosialt, meningsskapende og gøy å være del av Jekken Laget! Jekken Laget ønsker å legge til rette for at alle som vil kan bidra som frivillige, gjennom varierte og tilpassede oppgaver på gården og i nærområdet! Det settes også av tid til fellesaktiviteter, spill og moro.

Fredag 16. september deltar Jekken Laget på frivillighetsdagen med stand i Kongens Gate sammen med andre frivilligsentraler i Trondheim. 


hva er Frivillighetsdagen?

Frivillighetsdagen er et initiativ som ønsker å samle og vise fram mangfoldet av frivillige organisasjoner for Trondheims befolkning. Trondheim er kjent for å være en by med stor andel frivillige organisasjoner, og 70% av trøndere engasjerer seg som frivillig. Frivillighetsdagen vil ved å samle et utvalg av de mange frivillige organisasjonene vise fram mangfoldet av de ulike tilbudene og aktivitetene som organiseres i Trondheim. Vi retter et særlig fokus mot organisasjoner som er relevant for studentmassen, men vil også være relevante for andre som kunne tenke seg overblikk over, og bidra til, frivilligheten i Trondheim.


Når skjer dette da?

Selve frivillighetsdagen er planlagt å finne sted som en del av Kulturnatt 16. september i Trondheim sentrum. Arrangementet starter kl. 15.00 og avsluttes 18.00.

Påmelding er stengt
2024 © Jekken Frivilligsentral