Torsdag 13 Oktober
Kl. 10:00 - 14:30, Yrkesskoleveien 20, Brundalen Jekken Laget drifter Charlottes Café
Det skal være sosialt, meningsskapende og gøy å være del av Jekken Laget! Jekken Laget ønsker å legge til rette for at alle som vil kan bidra som frivillige, gjennom varierte og tilpassede oppgaver på gården og i nærområdet! Det settes også av tid til fellesaktiviteter, spill og moro.

Jekken Laget er et frivilliglag og en sosial møteplass i regi av Jekken frivilligsentral. Vi startet opp september 2021, og møtes på Voll gård torsdager kl. 17.30 - 20.00. Alle som ønsker det er velkommen, og man kan være med på fast basis eller innimellom når det passer. Det er gratis å være med på Jekken Laget. Husk å melde deg på via påmeldingsskjemaet.

En typisk kveld på Jekken Laget legges opp slik:

- Oppmøte på tunet utenfor Gulhuset - vi går samlet til fjøsstua

- Det legges opp til ca én time med frivilligoppgaver, for eksempel matlaging, dyrestell eller andre praktiske oppgaver på gården eller i nærområdet. Noen ganger gjør alle det samme, og noen ganger deles det opp i mindre grupper

- Den siste timen legger vi opp til fellesaktivitet, det kan være spill eller andre morsomme aktiviteter. Det blir også enkel servering av kaffe/te.

Velkommen! :)

Påmelding

Det er satt begrensning på 10 plasser.

Send
2022 © Jekken Frivilligsentral